Het alternatief voor lange wachtlijsten
image image image image image image image image image image

Andreas Schelfhoutstraat, Amsterdam

€ 1,250 per maand
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Woonoppervlakte 47 m2
  • Buitenruimte Balkon
  • Type woning Appartement
  • Centrale verwarming Ja
  • Wijk/Buurt Oud-Zuid
  • Beschikbaar Per directReageren op deze woning?

Aanmelden

Al een account? Klik hier om in te loggen


Omschrijving

BEL SNEL VOOR EEN BEZICHTIGING!

Op een heerlijke plek en centraal gelegen ten opzichte van het Vondelpark en het centrum van Amsterdam, bieden wij dit superleuke 3 kamer appartement van 47 m2 met balkon aan in de Andreas Schelfhoutstraat.

Indeling:

Middels de gedeelde opgang komt u in de woning. Vanuit de hal heeft u toegang tot de lichte woonkamer, de separate keuken, een kleine slaapkamer en een grote slaapkamer met een doucheruimte. Via de keuken en slaapkamer betreedt u het balkon.

Omgeving:

De woning is gunstig gelegen in Amsterdam Zuid en heeft een zeer centrale ligging ten opzichte van het Centrum, de Zuid-As, het Vondelpark en diverse uitvalswegen. Tot de directe woonomgeving behoren het Vondelpark en de Overtoom met een zeer gevarieerd aanbod van winkels. Tevens zijn er diverse restaurants en trendy café’s waaronder het bekende Ron’s Gastrobar en het gezellige restaurant Gent aan de Schinkel. Ook de nabijgelegen Hoofddorppleinbuurt biedt een grote diversiteit aan leuke winkels en goede restaurants.

Bereikbaarheid:

Met de auto ben je in een paar minuten op de ring A10. Door de centrale ligging fiets je in ca. 10 minuten naar het Centrum of de Pijp. De bereikbaarheid met openbaar is uitstekend. Vanaf het Surinameplein gaan diverse bussen en trams.

Parkeergelegenheid:

U kunt een parkeervergunning aanvragen en er is voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg.

** WONINGDELEN EN/OF GROEPSBEWONING IS UITGESLOTEN **

Inkomensnorm:

Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen 4 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor 50% meegeteld. Indien u zelfstandig ondernemer bent of u bent om een andere reden van mening dat u wel in aanmerking komt voor een huurwoning, vragen wij u contact met ons op te nemen zodat u uw specifieke situatie toe kunt lichten.

Onze huurovereenkomsten zijn voor onbepaalde tijd met een minimum van een jaar. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één volle kalendermaand.

Indien u geïnteresseerd bent in het bezichtigen van deze woning en u voldoet aan de gestelde inkomenseis, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.


Plattegrond

Reageren op deze woning?

Aanmelden

Al een account? Klik hier om in te loggen