Het alternatief voor lange wachtlijsten
image image image image image image image image

Burgemeester Hogguerstraat, Amsterdam

€ 625 per maand
  • Kamers 1
  • Slaapkamers 1
  • Woonoppervlakte 12 m2
  • Buitenruimte Balkon
  • Type woning Kamer
  • Centrale verwarming Ja
  • Wijk/Buurt West
  • Beschikbaar Per directReageren op deze woning?

Aanmelden

Al een account? Klik hier om in te loggen


Omschrijving

BEL SNEL VOOR EEN BEZICHTIGING!

Te huur een kamer van circa 12 m2 gelegen in een ruim appartement op de zevendee verdieping met een fraai uitzicht over de Sloterplas in Amsterdam.

Dit appartement beschikt over een ruim balkon over de gehele breedte. De woning heeft een gunstige ligging t. o. v. diverse winkels, het Sloterpark zwembad en watersportcentrum. Hoge Hotelschool ( Den Haag ) recreatiemogelijkheden (Sloterplas en Sloterpark), openbaar vervoer (diverse tram-, bus-, metro- en treinverbindingen op loopafstand), uitvalswegen (A10) Op het vernieuwde parkeerterrein gelegen naast het complex is er voldoende ruimte.

Indeling:

– Ruime en lichte kamer met toegang naar het balkon
– Prachtig betegeld balkon op het westen over de gehele breedte van de woning met uitzicht naar de Sloterplas en prachtige zonsondergangen
– Nette keuken v.v. diverse inbouwapparatuur
– Donker betegelde badkamer v.v. douchecabine, wastafel separaat toilet
– Vier ruime slaapkamers
– Meterkast op de galerij
– Inpandige berging in de onderbouw

Het complex heeft een afgesloten entree met een huismeester. Het is alleen voor bewoners toegankelijk. Er zijn 2 liften.

Openbaar vervoer Met tramlijn 13 bereikt U zonder overstappen in 15-20 minuten het Paleis op de Dam in hartje Amsterdam en in 25-30 minuten bereikt U het Centraal Station. Tramlijnen 7 en 14 stoppen op ca.10 minuten loopafstand van de Burg. Hogguerstraat. Metrostation Jan van Galenstraat ligt op 5 minuten loopafstand van de Burg. Hogguerstraat. Metrolijn 50 (Sloterdijk – Het Gein/Zuidoost) heeft 10-minuten verbindingen met de NS- stations Amsterdam-Sloterdijk en Amsterdam-Lelylaan. Vanaf deze stations is men in enkele minuten op het Centraal Station, of op Schiphol.

Genoemde metrolijn biedt tevens de mogelijkheid om files op de rondweg van Amsterdam te omzeilen , bijvoorbeeld, zonder overstappen snel te reizen naar het VU-ziekenhuis / WTC / RAI (15 minuten), of iets verder naar het voetbalstadion Arena, de NS-stations Duivendrecht en Bijlmer, Het Gein / Zuid Oost en het Bijlmerpark. Met buslijn 64 bereikt u zonder overstappen in 15 minuten Station Lelylaan of Station Sloterdijk.

– Nette studenten/ young professionals zijn ook van harte welkom
– Huurprijs 625 euro per maand inclusief W/G/L tv & internet en gemeentelijke belastingen
– Waarborgsom een maand huur


Plattegrond

Reageren op deze woning?

Aanmelden

Al een account? Klik hier om in te loggen