Het alternatief voor lange wachtlijsten
image image image image image image

Eerste Atjehstraat, Amsterdam

€ 1.295 per maand
  • Kamers 2
  • Slaapkamers 1
  • Woonoppervlakte 70 m2
  • Buitenruimte Balkon
  • Type woning Appartement
  • Centrale verwarming Ja
  • Wijk/Buurt Oost
  • Beschikbaar 01-08-2017Reageren op deze woning?

Aanmelden

Al een account? Klik hier om in te loggen


Omschrijving

BEZICHTIGING 21 JUNI AANSTAANDE!

Dit appartement in de Eerste Atjehstraat in Amsterdam-Oost komt weer beschikbaar. De huidige huurder gaat na bijna 4 jaar in het appartement gewoond te hebben naar het buitenland waardoor het appartement per 1 augustus a. s. weer beschikbaar zal zijn voor een stel of alleenwonende.

Omschrijving:

Licht, ruim en praktisch ingedeeld appartement met 2 ruime balkons op een mooie locatie binnen de ring A10. Huurprijs 1.295 euro excl. gas/water/licht/heffingen/belastingen, incl. servicekosten/VVE lasten.

Het betreft voormalig 3 kamerappartement; met de renovatie enkele jaren geleden is het merendeel van de muren ertussenuit gebroken hetgeen heeft geresulteerd in een zeer ruim, goed geïsoleerd 2 kamer appartement van ongeveer 70 m2 met veel lichtinval, verdeeld over de twee bovenste verdiepingen van het pand (derde en vierde).

De derde verdieping bestrijkt 50 m2 en bestaat uit een moderne (open) keuken met verhoogde bar (en barkrukken), een eenvoudige badkamer (douche, wastafel etc), een kleine berging en een apart toilet. Op de derde verdieping bevinden zich tevens aan voor- en achterzijde 2 heerlijke balkons (1 op Zuiden, 1 op Noorden).

Op de vierde verdieping bevindt zich de (enige) slaapkamer van ca 20 m2. Het appartement is daarom niet geschikt voor woningdelers, maar temeer voor een stel of alleenwonende.

De vierde verdieping is met de renovatie direct in verbinding gebracht met de derde verdieping middels een trap. Deze is best steil, zoals wel vaker in Amsterdam; er bevindt zich echter ook een niet-steile trap (gemeenschappelijk) die eveneens toegang geeft tot de vierde verdieping. Het appartement is gestoffeerd. Wel aanwezig: moderne keuken (combi oven/magnetron, gasfornuis, vaatwasser etc; geen koelkast overigens) inclusief bar (en barkrukken), laminaatvloer, gordijnen, verlichting boven bar etc. Niet aanwezig: bed, bank, bureau, wasmachine/droger etc.

Locatie:

Het appartement is gelegen in de prachtige Eerste Atjehstraat, een van de mooiste straten in de bruisende Indische Buurt. In de directe omgeving bevinden zich veel leuke eetgelegenheden, cafés en clubs zoals Walter Woodbury, Rum Barrel, Bar James, Wilde Zwijnen, Thai Tiger, Drovers Dog, Joost, Bedford Stuyvesant, Bar Basquiat, Grand Café de Tropen, De Jonge Admiraal, Gallizia, Studio K, Brouwerij ‘t IJ, Hartje Oost etc. Groot winkelaanbod (Javastraat, Dappermarkt, Middenweg, Oostpoort) en veel groen (Flevopark en Oosterpark). Artis en het Tropenmuseum op 5 minuten fietsen. Trein (Muiderpoortstation), tram (3, 7, 14) en bus vlakbij, evenals grote uitvalswegen; binnen 5 minuten ben je op de A10 (S114, S113). Geen wachtlijst voor een parkeervergunning.

Huurperiode: voorkeur voor lange termijn verhuur (ten minste 1 jaar) in overleg. Inschrijving geen probleem.

Bij interesse graag een korte toelichting omtrent je persoonlijke situatie (werk, privé). Twee maanden borg, bewijs van inkomsten noodzakelijk. Acquisitie door woningverhuurbemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Slechts 1 slaapkamer aanwezig. Alleen stellen en alleenwonenden komen in aanmerking. Niet geschikt voor woningdelers en studenten. Rokers komen evenmin in aanmerking. Huisdier enkel in overleg.

Bezichtiging woensdag 21 juni aanstaande. Enkel voor genodigden na tonen ID en uitnodiging (tijdstip wordt uiteraard bij uitnodiging nog doorgegeven).

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.


Plattegrond

Reageren op deze woning?

Aanmelden

Al een account? Klik hier om in te loggen

Translate »
Close