Het alternatief voor lange wachtlijsten
image image image image image image image image image image

IJdoornlaan, Amsterdam

€ 910 per maand
  • Kamers 2
  • Slaapkamers 1
  • Woonoppervlakte 75 m2
  • Buitenruimte Balkon
  • Type woning Appartement
  • Centrale verwarming Ja
  • Wijk/Buurt Noord
  • Beschikbaar 01-06-2018


Omschrijving

BEL SNEL VOOR EEN BEZICHTIGING!

Te huur een ruim 2 kamer appartement van 75 m2 met hobbykamer en een balkon aan de IJdoornlaan in Amsterdam.

Huren in Banne Centrum is direct genieten. Je woont in een nieuw appartement (opgeleverd begin 2013), direct boven het nieuwe winkelcentrum “In de Banne”. Hier geniet je van een heerlijke luxe afgewerkte woning en van alle voordelen en flexibiliteit van huren. Bovendien woon je midden in een levendige Amsterdamse wijk waar allerlei voorzieningen worden vernieuwd en uitgebreid. Zo wordt het wonen in Banne Centrum alleen maar mooier en leuker!

De foto’s zijn van een vergelijkbare woning en geven een goed beeld van de indeling en afwerking van de woning.

Kenmerken:

– Adres: IJdoornlaan 1685, 1034 BM te Amsterdam
– Twee kamer appartement
– Gelegen op de 5e woonlaag, 7e verdieping
– Woonoppervlakte: 75 m2
– Bouwjaar: 2013
– Balkon aanwezig
– Inclusief parkeerplaats in onder gelegen parkeergarage

Bijzonderheden

– Gelegen aan IJdoornlaan, gunstig t.o.v. diverse uitvalswegen en OV.
– Huurprijs: € 910,19 per maand
– Servicekosten: € 75,00 per maand
– Beschikbaar: per 01 juni 2018
– Minimale huurperiode: 12 maanden

Indeling:

Woonoppervlakte 75 m2. Woonkamer met open keuken compleet voorzien van Siemens inbouwapparatuur met keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koelkast met vriesvak. De woning heeft 1 slaapkamer en 1 hobbykamer, een badkamer met douche en dubbele wastafel, separaat toilet en een bergruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger. Balkon is gelegen op het Zuidwesten.

** Aan de getoonde foto’s kunnen geen rechten worden ontleend **

Locatie:

Amsterdam Noord is een bruisend stadsdeel met volop voorzieningen voor iedereen. Maar ook aan groen en ruimte is geen gebrek. Het W.H. Vliegenbos, het oudste stadsbos van Amsterdam ligt op een paar minuten afstand. Hier kun je heerlijk wandelen en fietsen. Nog dichterbij het complex ligt het Florapark, wat in de toekomst opnieuw ingericht gaat worden en het Noorderpark gaat heten. Dit stadspark krijgt de allure die past de andere ontwikkelingen in Noord, met onder andere een natuurlijke speeltuin en een nieuw zwembad. Met recht het groenste stadsdeel van Amsterdam!

De appartementen van Banne Centrum zijn gebouwd in zeven verschillende typen. Iedere woning heeft een balkon of terras op het zuidwesten, met uitzicht op de gezamenlijke groene daktuin. Parkeren kan op de eigen parkeerplaats in de garage onder de woningen waar ook een eigen berging is.

Indien u geïnteresseerd bent in deze woning dan kunt u contact opnemen met onze afdeling verhuur. Zij zijn telefonisch te bereiken, iedere werkdag van 9:30 tot 17:00 uur.

Voorwaarden:

De voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze huurwoning en een bezichtiging zijn als volgt:
– U dient zich bij aanbieder in te schrijven door middel van het inschrijfformulier, te vinden op onze website. Onvolledige inschrijvingen worden niet in behandeling genomen.
– De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
– Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs.
De gestelde inkomenseis is: het bruto maandinkomen dient tenminste gelijk te zijn aan 4 x de maandhuurprijs. Bijvoorbeeld bij een huurprijs van € 855,00 per maand is het vereiste inkomen: 4 x € 910,00 = € 3.640,00 bruto per maand, inclusief vakantiegeld en/of 13e maand.
– Bij ondernemers stellen wij een waarborgsom t.h.v. drie maanden huur als voorwaarde.
– Geheel vrije vestiging.


Plattegrond

Reageren op deze woning?

Aanmelden

Al een account? Klik hier om in te loggen