Het alternatief voor lange wachtlijsten
image image image image image image image image image image

J.M. Kemperstraat, Amsterdam

€ 1,250 per maand
  • Kamers 2
  • Slaapkamers 1
  • Woonoppervlakte 40 m2
  • Buitenruimte Balkon
  • Type woning Appartement
  • Centrale verwarming Ja
  • Wijk/Buurt West
  • Beschikbaar Per directReageren op deze woning?

Aanmelden

Al een account? Klik hier om in te loggen


Omschrijving

BEL SNEL VOOR EEN BEZICHTIGING!

Nieuw in de verhuur een 2 kamer appartement van circa 40 m2 met een balkon op een superleuke locatie nabij de hoofdingang van het gezellige Westerpark, dichtbij de populaire Jordaan en de Haarlemmerdijk met diverse hippe restaurantjes, cafés en bijzondere winkeltjes.

Dit compacte en moderne appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is uitgerust met een woonkamer met open keuken, een badkamer met ligbad, een separaat toilet en een slaapkamer met toegang tot een balkon.

Op de grond is door het gehele appartement, met uitzondering van de natte ruimtes, een houten vloer aangebracht. De woning wordt gemeubileerd verhuurd en is beschikbaar per 1 februari 2018 a.s. voor een periode van tenminste 12 maanden.

Locatie:

Tramlijnen 3 en 10 stoppen nagenoeg om de hoek, er is een goede bereikbaarheid via de buslijnen 18 en 22 en het Westerpark biedt volop recreatie mogelijkheden zoals hardlopen of bootcampen. Op het Westergast-terrein is er daarnaast een enorm aanbod van kunst- en cultuuractiviteiten te vinden en diverse bars en een bioscoop liggen zelfs op loopafstand van het appartement.

Bijzonderheden:

– Het appartement beschikt over energielabel E
– De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.250 euro exclusief gebruikerslasten
– De waarborgsom is gelijk aan een maand huur

De kandidaat huurder dient een kopie paspoort en een kopie werkgeversverklaring te kunnen overhandigen om in aanmerking te komen voor een bezichtiging.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn.

Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verhuurder. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het verhuurproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.


Plattegrond

Reageren op deze woning?

Aanmelden

Al een account? Klik hier om in te loggen