Het alternatief voor lange wachtlijsten
image image image image image image

Kijkduinstraat, Amsterdam

€ 1.325 per maand
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Woonoppervlakte 55 m2
  • Buitenruimte Balkon
  • Type woning Appartement
  • Centrale verwarming Ja
  • Wijk/Buurt West
  • Beschikbaar Per directReageren op deze woning?

Aanmelden

Al een account? Klik hier om in te loggen


Omschrijving

BEL SNEL VOOR EEN BEZICHTIGING!

Binnenkort beschikbaar: Een ruim en licht 3 kamer appartement van 55m2 met een aparte keuken en balkon in de Kijkduinstraat in Amsterdam-West.

Dit appartement is gelegen in de opkomende Bos en Lommerbuurt nabij het prachtige Westerpark en de populaire Westergasfabriek. De woning is gesitueerd in een rustige straat, in de nabijheid van vele restaurants en winkels. Met het openbaar bent u binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam en met de auto bent u binnen enkele ogenblikken op de Ring A10.

Indeling:

Entree op de tweede verdieping, hal met toegang tot alle vertrekken. Ruime woonkamer van c. a.24 m2 gelegen aan de voorzijde van het appartement. Badkamer voorzien van douche, wastafelmeubel en toilet. Aan de achterzijde van de woning zijn twee slaapkamers resp. circa 9 m2 en 7 m2. Deze worden gescheiden door de keuken. De keuken is voorzien van een combi-magnetron, 5-pits gascomfort en afzuigkap. Er is een balkon gelegen aan de achterzijde van het appartement.

Bijzonderheden:

– Gebruiksoppervlakte circa 55 m2
– Het voorschot op de vergoeding voor de door of vanwege verhuurder ten behoeve van huurder te verzorgen leveringen en diensten bedraagt ongeveer € 25,- per maand
– De periodieke vergoeding voor het service abonnement bedraagt € 7,77 per maand
– Administratiekosten 1-malig t. b. v. opmaken huurovereenkomst etc. bedragen € 125,-
– Standaard waarborgsom 2 maanden huur
– Minimale huurperiode 12 maanden

Getoonde foto’s bij de advertentie zijn van een vergelijkbare woning. Wij verhuren helaas niet aan studenten en niet aan delers, ook niet met garantstelling van familie of derden. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.


Plattegrond

Reageren op deze woning?

Aanmelden

Al een account? Klik hier om in te loggen

Translate »
Close