Het alternatief voor lange wachtlijsten
image image image image image

Oostelijke Handelskade, Amsterdam

€ 1,320 per maand
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Woonoppervlakte 92 m2
  • Buitenruimte Onbekend
  • Type woning Appartement
  • Centrale verwarming Ja
  • Wijk/Buurt Centrum
  • Beschikbaar 01-06-2018


Omschrijving

BEL SNEL VOOR EEN BEZICHTIGING!

Wonen in Costa Rica aan de zuidelijke IJ-oever betekent stedelijk wonen aan het water in Amsterdam Centrum.

De afgelopen jaren is het Oostelijk Havengebied van industrieel haventerrein getransformeerd naar een stedelijke wijk met een ruime mix aan culturele, culinaire, commerciële en woonfuncties. Het is al jaren een zeer geliefd woongebied door de uitstekende bereikbaarheid, het hoge voorzieningenniveau en de kwaliteit van architectuur en openbare ruimte.

Het gebied is fantastisch gelegen aan het water en ligt tegen de historische binnenstad aan. Met tramlijn 26 is het Centraal Station binnen 5 minuten bereikbaar. Dat geldt ook als u met de auto naar de Ring A10 rijdt (via de Piet Heintunnel). Voor de dagelijkse boodschappen ligt winkelcentrum Brazilië (Albert Heijn, Blokker, C1000 e.a.) op steenworp afstand. In de directe omgeving zijn diverse trendy en gezellige horeca- en uitgaansgelegenheden (o.a. Panama, HappyHappyJoyJoy), maar ook het Muziekgebouw aan het IJ en Pakhuis de Zwijger. Vertier vindt u ook op het water uiteraard!

Op de begane grond, direct naast de centrale entree, is een eigen algemene fietsenberging opgenomen, waar plaats is voor 2 fietsen per appartement. Er is tevens een voorzieningen voor het stallen van scooters en bakfietsen. Parkeren is direct mogelijk in de ondergrondse parkeergarage van het naastgelegen project Argentinië. Op basis van beschikbaarheid zijn er parkeerplaatsen te huur.

Bijzondere kenmerken:

– Ruim opgezet appartement met een totaal woonoppervlak van 92 m2
– Twee slaapkamers
– Luxe en complete Siemens keuken
– Comfortabel wonen door vloerverwarming (aangesloten op een individuele HR++ ketel)
– Ligging op het Zuiden
– Stadszijde

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Voor meer informatie en vragen over de voorwaarden kunt u contact opnemen met ons kantoor.

De minimale huurperiode voor deze woning is 2 jaar. Woningdelers worden helaas niet toegestaan.

Let op; de foto’s kunnen afwijken van de werkelijkheid.


Plattegrond

Reageren op deze woning?

Aanmelden

Al een account? Klik hier om in te loggen