Het alternatief voor lange wachtlijsten
image image image image image image image image image image image image

Orteliusstraat, Amsterdam

€ 1,350 per maand
  • Kamers 2
  • Slaapkamers 1
  • Woonoppervlakte 51 m2
  • Buitenruimte Balkon
  • Type woning Appartement
  • Centrale verwarming Ja
  • Wijk/Buurt West
  • Beschikbaar Per direct



Reageren op deze woning?

Aanmelden

Al een account? Klik hier om in te loggen


Omschrijving

BEL SNEL VOOR EEN BEZICHTIGING!

Per direct beschikbaar een prachtig gerenoveerd 2 kamer appartement van 51 m2 met een balkon in de Orteliusstraat in Amsterdam op een mooie locatie nabij het Rembrandtpark.

Per 1 maart 2018 bieden wij aan dit prachtig gerenoveerde 2 kamer appartement gelegen op de tweede verdieping in een rustige straat in stadsdeel de Baarsjes op loopafstand van het Rembrandtpark en in de nabijheid van vele voorzieningen.

Indeling:

Middels de centrale entree en gedeelde opgang komt u in de woning met een ruime hal. De woning beschikt over een luxe ruime keuken voorzien van inbouwapparatuur met toegang tot het balkon. De gerenoveerde badkamer is voorzien van een douchehoek, vaste wastafel en een separaat toilet. Verder beschikt de woning over een grote slaapkamer met toegang tot het balkon en een royale zonnige woonkamer gelegen aan de voorzijde. Bij het appartement behoort een separate berging. De woning is verder volledig voorzien van een laminaatvloer.

Omgeving:

De woning is gelegen in een rustige brede straat om de hoek van het Rembrandtpark en op 5 minuten fietsen van het Vondelpark en de Overtoom. In de omgeving zijn diverse winkels en horeca gelegenheden te vinden (Jan Evertsenstraat en de Kinkerstraat).

Bereikbaarheid:

De Ligging is gunstig ten opzichte van de uitvalswegen A4, ring A10 en diverse tramverbindingen naar o.a. Leidseplein, de Dam en Centraal Station. Op de fiets bent u in ca. 5 minuten in het Vondelpark en in ca. 10 minuten in hartje Centrum.

Parkeergelegenheid:

U kunt een parkeervergunning aanvragen, er is voldoende parkeergelegenheid (betaald) op de openbare weg.

** WONINGDELEN EN/OF GROEPSBEWONING IS UITGESLOTEN **

Inkomensnorm:

Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen 4 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor 50% meegeteld.

Indien u zelfstandig ondernemer bent of u bent om een andere reden van mening dat u wel in aanmerking komt voor een huurwoning, vragen wij u contact met ons op te nemen zodat u uw specifieke situatie toe kunt lichten.

Onze huurovereenkomsten zijn voor onbepaalde tijd met een minimum van een jaar. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één volle kalendermaand.

Indien u geïnteresseerd bent in het bezichtigen van deze woning en u voldoet aan de gestelde inkomenseis, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.


Plattegrond

Reageren op deze woning?

Aanmelden

Al een account? Klik hier om in te loggen