Het alternatief voor lange wachtlijsten
image image image image image image image image image image

R.A. Kartinistraat, Amsterdam

€ 1,250 per maand
  • Kamers 4
  • Slaapkamers 3
  • Woonoppervlakte 113 m2
  • Buitenruimte Balkon
  • Type woning Appartement
  • Centrale verwarming Ja
  • Wijk/Buurt Zuidoost
  • Beschikbaar Per directReageren op deze woning?

Aanmelden

Al een account? Klik hier om in te loggen


Omschrijving

RUIM 3 SLAAPKAMER APPARTEMENT PER DIRECT TE HUUR!

Te huur deze 4 kamer maisonnette bovenwoning van ca. 113 m2 met 3 slaapkamers en een balkon voor 1.250 euro per maand.

De inkomenseis die wij hanteren is dat het gezamenlijk bruto maandinkomen minimaal 3.750 euro bedraagt en de woning wordt uitsluitend verhuurd aan maximaal 2 volwassenen met of zonder kinderen. De vloer is ter overname van de huidige huurder.

Locatie:

De woning is gelegen in de geliefde wijk Nieuw Gerenstein in Amsterdam Zuidoost. Deze wijk is zo populair omdat het gunstig gelegen, rustig en zeer kindvriendelijk is. Voor kinderen zijn er veel voorzieningen. Er is een grote grasvlakte met tal van speeltoestellen, kinderboerderij, een tennisbaan en een voetbalveld. De omgeving is groenrijk en beschikt over mooie waterpartijen. U loopt binnn en enkele minuten de Bijlmerweide in en als u nog 5 minuten doorloopt bent u in het Diemerbos.

Daarnaast is de ligging van deze woonwijk zeer gunstig ten opzichte van de belangrijke snelwegen (A1, A2, A4, A10). Het openbaar vervoer is goed geregeld. De bus en de metro zijn dichtbij. Via metrostation Ganzenhoef bent u in 20 minuten op het CS en via station Bijlmer Arena of Duivendrecht bent u in 20 minuten op Luchthaven Schiphol. Tevens zijn de belangrijke hotspots van Amsterdam in de nabije omgeving; de Arena, Woonboulevard de Villa Arena, de Ziggo Dome, Mediamarkt, Bioscoop Pathe Arena, Ikea, en het AMC. Ook zijn er voldoende winkels, scholen, sportgelegenheden, restaurants en toko’s in de buurt. Parkeren is ook geen probleem, want er is volop gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Kortom; u bent van alle gemakken voorzien en u zult hier dan ook met veel plezier wonen!

Deze aanmelding is met zorg samengesteld. Deze informatie is echter geheel vrijblijvend, ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Makelaardij Amsterdam Zuidoost geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.


Plattegrond

Reageren op deze woning?

Aanmelden

Al een account? Klik hier om in te loggen