Het alternatief voor lange wachtlijsten
image image image image

Rijswijkstraat, Amsterdam

€ 585 per maand
  • Kamers 1
  • Slaapkamers 1
  • Woonoppervlakte 20 m2
  • Buitenruimte Onbekend
  • Type woning Appartement
  • Centrale verwarming Ja
  • Wijk/Buurt West
  • Beschikbaar 01-06-2018


Omschrijving

DIVERSE STUDIO APPARTEMENT BESCHIKBAAR IN AMSTERDAM-WEST!

Dit is een goede mogelijkheid om op een prachtige locatie te wonen op basis van een huurcontract. Een leegstaand gebouw is door ons helemaal verbouwd en getransformeerd tot een fantastische woonlocatie.

Appartementen te huur in Amsterdam

Op een mooie locatie in Amsterdam West, net buiten de ring A10, hebben we prachtige studio appartementen te huur vanaf 746 euro per maand inclusief. De studio’s zijn voorzien van alle benodigdheden, van meubels en elektrische apparaten (zoals een televisie) tot pannen en bestek. Deze woningen bevinden zich in een voormalig kantoorgebouw aan de Rijswijkstraat. De appartementen zijn volledig verbouwd en zijn per direct bewoonbaar.

Faciliteiten van de woningen

De studio’s variëren in oppervlakte van 18 vierkante meter tot 23 vierkante meter en worden gestoffeerd en gemeubileerd verhuurd. Elke woning is voorzien van mooie ruime badkamer en complete keuken met kooktoestel, koelkast en combi-oven. Ook zullen er gezamenlijke voorzieningen, zoals snel internet, een wasruimte, fietsenkelder en cameratoezicht worden ingericht.

De Rijswijkstraat ligt net buiten de centrumring van Amsterdam en dus erg centraal. De A10 ligt op een steenworp afstand en is goed te bereiken. Ook liggen er meerdere metrostations in de buurt (bijv. Amsterdam Lelylaan). Je bent met het openbaar vervoer in ongeveer een half uur in het centrum, maar in de directe omgeving zijn alle voorzieningen beschikbaar.

Voordelen van deze appartementen in Amsterdam

– Prachtige nieuwe studio’s
– Volledig gestoffeerde en gemeubileerde woningen (van meubels en elektrische apparaten zoals een televisie, stofzuiger, waterkoker ed. tot handdoeken en bestek)
– Ideale locatie in Amsterdam

Bel voor meer informatie of bezichtigingen!


Plattegrond

Reageren op deze woning?

Aanmelden

Al een account? Klik hier om in te loggen