Het alternatief voor lange wachtlijsten
image image image image image image image image image image image image

Sara Burgerhartstraat, Amsterdam

€ 675 per persoon*
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 4
  • Woonoppervlakte 84 m2
  • Buitenruimte Balkon 2x
  • Type woning Appartement
  • Centrale verwarming Ja
  • Wijk/Buurt West
  • Beschikbaar Per directReageren op deze woning?

Aanmelden

Al een account? Klik hier om in te loggen


Omschrijving

MOOI AANBOD VOOR 4 WONINGDELERS!

Een ruim en licht 5 kamer appartement van 84 m2 met 2 balkons met een wijds uitzicht in de Sara Burgerhartstraat gelegen in het populaire stadsdeel Bos en Lommer in Amsterdam-West.

Het appartement is gelegen op de derde, tevens bovenste, verdieping van een blok goed onderhouden panden (1950). Het appartement omvat een woonkamer, keuken, badkamer, zowel separaat toilet als douche en 4 slaapkamers. Tevens beschikt het appartement over 2 balkons en 2 bergingen van ca. 7 m2 (IV) en ca 11m2 (BG).

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u – in het liefkozend genoemde BoLo – terecht voor een divers winkelaanbod aan de Bos en Lommerweg. Ook winkelcentrum Bos en Lommerplein is nabij het appartement gelegen. Naast het gevarieerde aanbod van supermarkt tot woonwinkeltjes zijn er ook volop gezellige restaurantjes in de buurt te vinden.

Voor ontspanning en sport kunt u naar het dichtbij gelegen Westerpark en het Erasmuspark. Met ca. 10 minuten fietsen sta je in de Jordaan. En ook zijn er diverse scholen en kinderopvang in de nabije omgeving.

Indeling:

Gemeenschappelijke entree met trappenhuis en toegang tot de bergingen in de onderbouw. Entreedeur op 3e verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken, meterkast en garderobe. Dichte keuken met toegang tot balkon (ochtendzon). Badkamer met wastafel en opstelplaats voor wasmachine. Separate douche en separaat toilet. Woonkamer met vaste kast en uitzicht over plantsoentje.

Twee slaapkamers aan straatzijde met vaste kasten en toegang tot balkon (middagzon). Twee slaapkamers aan de achterzijde. Het appartement beschikt over een tweetal bergingen waarvan een berging boven het appartement en een berging in de onderbouw.

Indien gewenst kan men de wand tussen de woonkamer en (slaap-)kamer verwijderen waardoor een zeer royale woonkamer met toegang tot balkon wordt gecreëerd.

Bereikbaarheid:

Goed gelegen ten opzichte van eigen- en openbaar vervoer als ook uitvalswegen. Diverse haltes van tram- en buslijnen zijn op loopafstand gelegen. Station Sloterdijk is ca 5 minuten fietsen. Via de S103 is de ringweg A10 te bereiken.

Parkeren:

Betaald parkeren of middels het vergunningsstelsel. Volgens informatie van de site gemeente Amsterdam geldt er per 3 januari 2018 geen wachtlijst voor Bos en Lommer 1.1. Voor een laatste up date verwijzen wij graag naar website van de Gemeente Amsterdam.

Huurprijs 2.700 euro per maand (gemiddeld 675 euro per persoon).

Ideaal appartement om te delen met 4 huurders in een hoofdhuurder/co-huurder overeenkomst.


Plattegrond

Reageren op deze woning?

Aanmelden

Al een account? Klik hier om in te loggen