Het grootste huurplatform van Nederland

FAQ

Welkom op het Woonnet Help Center voor Hulp en antwoord op al jouw vragen!


Bij elke advertentie op deze website vind je een groene button naar een externe website waar je kunt reageren wanneer je geïnteresseerd bent. Reageren op Woonnet.nl is niet mogelijk en je kunt dan ook geen contact met ons opnemen voor vragen omtrent een advertentie of het plannen van een bezichtiging.

Om misverstanden te voorkomen, deze website is geen onderdeel van Woonnet Rijnmond en/of Woonnet Haaglanden. WoonnetRijnmond.nl en Woonnet-Haaglanden.nl zijn de gezamenlijke websites van de corporaties in de stadsregio Rotterdam en Den Haag. Op de website treft u het bezit (sociale huurwoningen) van al de corporaties aan. Beide organisaties hebben zelf geen woningen of overig aanbod maar bemiddelt tussen corporatie en woningzoekenden in de regio. Om in aanmerking te komen voor de aangeboden woningen of kamers gelden vaak lange wachttijden en jaren op een wachtlijst staan is geen uitzondering op de regel. Via deze website gelden deze wachttijden niet. Houdt wel rekening met een eventuele inkomenseis die een makelaar of verhuurder stelt.

Via deze website kun je direct reageren op het totale woonaanbod via externe websites en er zijn geen wachtlijsten.

Vaak stelt een verhuurder of makelaar een aantal voorwaarden en huren kan over het algemeen vanaf 18 jaar. Dit verschilt uiteraard per advertentie en type object.

De kans op jouw ideale woning of kamer is voor een groot deel afhankelijk van je inzet en persoonlijke situatie. En er komt ook wel wat geluk en gunning bij kijken. Het huren van een woning is niet iets wat je zomaar kunt kopen en is afhankelijk van een (vast) inkomen, omdat de verhuurder graag wilt weten of je maandelijks de huur kunt betalen. Sommige huurwoningen zijn razendsnel weer verhuurd dus ook de snelheid dat je op vrijgekomen woonruimte reageert en of je de woning gegund krijgt door de verhuurder of makelaar is van invloed.

In veel gevallen wel, vooral bij de wat duurdere huurwoningen en appartementen. Maar lang niet altijd wordt er een inkomenseis gesteld, dit is per advertentie verschillend.

Woonnet.nl verhuurt zelf geen woonruimte en wij bemiddelen hier ook niet in. Bij elke advertentie op deze website vind je een groene button naar een externe website waar je kunt reageren wanneer je geïnteresseerd bent. Reageren op Woonnet.nl is niet mogelijk en je kunt dan ook geen contact met ons opnemen voor vragen omtrent een advertentie of het plannen van een bezichtiging.

Op Woonnet.nl komt de markt van vraag en aanbod online samen. Alle advertenties zijn afkomstig via product feeds vanuit affiliate netwerken. Wij verhuren de woningen niet zelf en wij bemiddelen hier ook niet in.

Bij elke advertentie op deze website vind je een groene button naar een externe website waar je kunt reageren wanneer je geïnteresseerd bent. Reageren op Woonnet.nl is niet mogelijk en je kunt dan ook geen (telefonisch) contact met ons opnemen voor vragen omtrent een advertentie of het plannen van een bezichtiging.