Woonnet Huurwoningen

Nu 1884 woningen te huur

Gratis reageren op bijna alle advertenties

Wie en wat is Woonnet.nl?

Woonnet.nl is een van de grootste huurplatforms van Nederland met dagelijks nieuw aanbod huurwoningen, appartementen en kamers te huur in geheel Nederland. Aanmelden is geheel gratis en er zijn geen wachtlijsten zoals het geval is bij de woningcorporaties Woonnet-Rijnmond en Woonnet-Haaglanden.

Op Woonnet.nl komt de markt van vraag en aanbod online samen. De advertenties worden geplaatst door (samenwerkende) makelaars, bemiddelaars en particuliere verhuurders. Wij verhuren de woningen niet zelf en wij bemiddelen hier dan ook niet in.

Wanneer je op een of meerdere huuradvertenties wilt reageren, dan kan dat in veel gevallen gratis en zonder aanmelding omdat op de detailpagina openbaar de contactgegevens staan van de verhuurder met een directe link naar de website van de verhuurder. Omdat het gratis is, wordt op deze advertenties natuurlijk veel gereageerd. Daarnaast vind je op de website ook EXCLUSIEF advertenties voor betaalde leden die, omdat minder mensen hierop reageren, een verhoogde kans hebben op het vinden van passende woonruimte. Woonnet.nl streeft ernaar om in de toekomst de website geheel gratis te maken, maar tegelijkertijd zijn aan het onderhouden van een dergelijk platform hoge kosten verbonden.

Vacatures

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures of stages...